Народний депутат Сергій Шахов разом із колегами подав відкрите звернення до голови ВР Андрія Парубія із проханням змінити систему подачі списків перед виборами.

Він наголосив, що кожен українець має право знати, хто саме входить до тієї чи іншої політичної сили:

"Українці мають право знати, за кого вони голосують! Разом із депутатами-мажоритарниками підписали звернення до Голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо неприпустимості повернення старої системи закритих партійних списків", - наголосив політик на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо про те, що перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук подав у відставку.

Як повідомляв Знай.ua, фракція "Народний фронт" оголосила про вихід з коаліції Верховної Ради. Команда новообраного президента Володимира Зеленського відреагувала на таке рішення.
Також Знай.ua писав, що Ірина Луценко подала у відставку з посади представниці президента Петра Порошенка у Верховній Раді.