Команда Зеленського зустрілася з працівниками посольства Норвегії.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Команди Зеленського.

На фотографії голова партії "Слуга народу" Іван Баканов та Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегія в Україні Уле Тер'є Хоперстад.

"Сьогодні відбулася офіційна зустріч представників команди новообраного Президента України Володимира Зеленського з представниками посольства Королівства Норвегія в Україні в рамках урочистого прийому з нагоди Дня Конституції цієї країни.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Іван Баканов, як голова партії «Слуга народу», привітав Надзвичайного і Повноважного Посла Норвегії в Україні Уле Тер'є Хоперстада і його дружину Бріджит Ховет Хоперстад, а також працівників посольства з головним національним святом Норвегії — Днем Конституції. Крім того, поговорили про подальший розвиток взаємовигідних партнерських відносин між державами в різних напрямках, зокрема економічному, торговельному, культурному", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть перешкодити слузі народу виконати дані обіцянки українцям.

Однією з таких загроз він вважає закон, який повинен обмежити повноваження президента, передає КРАПКА.

Виконає новий президент заплановане, покаже час. Проте українцям не варто забувати про топі обіцянок Володимира Зеленського, які слуга народу планує втілити в життя на посаді глави держави.

  • Вихід з бізнесу

Володимир Зеленський говорив, що має намір повністю вийти із структур "Кварталу-95" до осінніх парламентських виборів.

"Я виходжу з бізнесу – я виходжу зі студії Квартал-95. Я не буду виходити п'ять років, як хто-то з якоїсь фабрики. Тобто я перестаю бути комусь партнером", – сказав він і зазначив, що передає повноваження.

Нагадаємо, "Народний Фронт" втік з коаліції

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українцям описали фініш "епохи Порошенка"

Також "Знай.ua" писав про те, що Путін пригрозив Україні на очах у всього світу