На початку березня 28-річна Кошелева Олена з "Радикальної партії" стала мамою. Вона народила доньку 34-річному Давиду Макарьяну з "Блоку Петра Порошенка". Дівчинку назвали Євою і молода мама щосили катає коляску у дворі, хоча вже вийшла на роботу в парламент.

"Страна" довідалася, де звили сімейне гніздечко народні депутати з різних партій.

Як виявилося, Альона і Давид живуть в елітному комплексі "Новопечерські Липки", який знаходиться на вулиці Драгомирова (Печерськ).

Фотокореспонденти зустріли днями пару рано вранці на виході з під'їзду будинку №17.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами сусідів, Олену неодноразово зустрічали тут і на дитячому майданчику, а її чоловіка в магазині.

"Так, живуть тут. Бачила, як вона гуляє з дитиною на дитячому майданчику. Коляска у них дорога, сірого кольору. А з Давидом перетиналася в магазині, тут на території", - розповіла співробітниця одного з кафе на території житлового комплексу.

Зазначимо, що нерухомість в ЖК "Новопочерские Липки" не з дешевих. За квадратний метр просять 61 400 грн або $2270. Наприклад, 2-кімнатна квартира метражем 83 кв. м. коштує від 5 013 909 грн, а от 4-кімнатна обійдеться (130 кв. м) 8 500 000 грн.

Цікаво, що в деклараціях народних депутатів квартир в Києві взагалі немає. У документації за 2018 рік, яка розміщена на сайті НАПК (Національне агентство по запобіганню корупції), у Олени Кошелєвої вказані апартаменти в Харкові (74,9 кв. м), які належать її мамі, а у Макарьяна - два нежитлових приміщення в Миколаєві (188 і 565 кв. м.), звідки він родом.

Швидше за все, квартиру на Липках пара орендує. Що теж дуже небюджетно. Приміром, за однушку просять мінімум 23 000 гривень на місяць.

"Квартири тут користуються попитом, звичайно. Сам комплекс знаходиться в гарному місці, тут чудова інфраструктура: кафе, паркування, магазини, спортзал, у який, до речі, ходять Потап і Настя Каменських, а також можна перетнутися з майбутнім президентом Зеленським, школа, а також зона для прогулянок. У "Новопочерских Липках" здаються в основному квартири з дизайнерським ремонтом. Це такі собі віп-апартаменти. Якщо взяти, наприклад, трикімнатну квартиру, то дешевше 65 000 гривень за місяць - не знайдете", - розповідає Іван Геч, керівник порталу нерухомості Krysha.ua.

Як повідомляв "Знай.uа", новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками міжнародних рекрутингових агентств.

Також "Знай.uа" писав, що Ліза Богуцька прокоментувала останні події в Раді, зокрема вихід з коаліції партії "Народний Фронт".