Після заяв Володимира Зеленського про повернення Криму кримським татарам, яке він зробив з нагоди річниці їх депортації, спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін виступив з різкою заявою на адресу новообраного президента України. Про це свідчить повідомлення прес-служби Держдуми, опублікована на сторінці в Facebook, пише Страна.

"Можу пояснити заяву Зеленського тим, що, можливо, воно пов'язане з початком захворювання на деменцією (придбане слабоумство - ред.)", - цитує прес-служба голови Держдуми РФ В'ячеслава Володіна.

Далі йдеться у повідомленні йдеться про те, що РФ заперечує можливість повернення півострова Україні. Крім того, в ньому цитуються слова президента Росії Володимира Путіна.

"По питанню ж територіальних претензій до Росії краще, ніж наш президент Володимир Путін, не скажеш - "від мертвого осла вуха ви отримаєте", а не Крим", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, народний депутат від БПП і представник президента в Верховній Раді Ірина Луценко дала поради новообраному президенту Володимиру Зеленському.

Відповідну заяву вона зробила під час брифінгу в парламенті.

Зокрема, вона порадила новообраному президенту Володимиру Зеленському не "воювати" з народними обранцями, а намагатися переконати.

Крім того вона зазначила, що президент повинен подавати законопроекти, які підтримає навіть опозиція. Тому, що політики просто не зможуть пройти повз закликів глави держави.

Нагадаємо, українцям розповіли, які оновлення готує Володимир Зеленський.

Як повідомляв "Знай.uа" новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками міжнародних рекрутингових агентств.

Також Знай.uа" писав, що Ліза Богуцька прокоментувала останні події в Раді, зокрема вихід з коаліції партії "Народний Фронт".