Політичні експерти та й багато українців виступають за розпуск Парламенту. Ця тема не сходить з вуст вже тривалий час, а Зеленському всіляко намагаються вставити палиці в колеса.

Володимир Зеленський на зйомках серіалу "Слуга народу-3"
Володимир Зеленський на зйомках серіалу "Слуга народу-3"

Висловив свою думку і юрист Михайло Шнайдер, який написав цілий пост обурення на сторінці в соціальній мережі Facebook:
"Останнім часом все частіше і частіше звучать пропозиції розпустити Парламент. Особисто я цілком і повністю підтримую таке рішення. Адже за всі 27 років незалежності нашої держави, ще не було такого зовсім марного складу Верховної Ради. За всі 27 років незалежності, рівень довіри до наших народним депутатам ще не був таким мізерним. Тому розпуск Ради це єдине правильне рішення, яке повинен прийняти новообраний Президент. Зважуйтесь, Володимир Олександрович. Український народ скаже вам велике дякую".

В последнее Время все чаще и чаще, звучат предложения распустить Парламент. Лично я целиком и полностью поддерживаю...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 18 mei 2019

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пост знайшов відгук у серцях українців і вони поспішають висловити свою думку на цей рахунок:

"Це депутати? Племінні свині", "Ці дармоїди приймають закони для себе, нафік вони нам нам потрібні", "відгодовані Свині", "Безсумнівно, викинути у смітник", "Вимагаємо звіту за кожну копійку з мільярдів", "Упирі йоб*ні, бл*дь", "Що не рожа, то портрет", "Це збіговисько виродків переплюнуло всі попередні, як і їх шоколадний тато", "Це жах. одне свинство"

"Вони з жиру вже самі з розуму сходять. На смітник історії", "Ну і навіщо їх стільки? 15-20 депутатів і всі справи. То канікули, то свята, то собори, щоб гроші між собою поділити", "Жах, швидше б кінець цього зборища дебілів", "Вони, що вагітні?", "Рейдери, лжепатриоты, наркомани, мародери і головне Корупціонери, тільки шкода від їх законів для людей і головне Країни!!!! Розпустити з конфіскацією!", "Ось хто зжер Україну".

Нагадаємо, Зеленський знайшов заміну Клімкіну, Грицаку і Райніну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський прийняв рішення, яке остаточно "поховає" Раду: опубліковано документ.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звернувся до українців з терміновою заявою: "Дивлячись людям в очі".