Шостий президент України та колишній шоумен Володимир Зеленський в житті взагалі не смішний, він радше - дотепний.

Володимир Зеленський

Про це заявив співвласник студії "Квартал 95" Борис Шефір у коментарі для журналістів на площі Конституції у Києві, передає Українська Правда.

"Взагалі він не смішний, якщо чесно. Він смішний у своїх ролях, а в житті він скоріше дотепний, а не смішний", - підкреслив він.

Шефір додав, що над дотепними зазвичай не сміються.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Смішний – це той, хто не розуміє, що відбувається, який ображається на інших. Тому над Вовою поки жартувати не вийшло", - підсумував співвласник студії "Квартал 95".

Нагадаємо, шостий президент України Володимир Зеленський звернувся до українців під час церемонії інавгурації.

"Кожен з нас загинув на Донбасі, втрачаємо, кожен з нас переселенець, кожен з нас заробітчанин. Ті, хто у боротьбі із бідністю втрачати власну гідність. Але разом ми це подолаємо, бо кожен з нас українець. Ми маємо бути єдині, адже тільки тоді ми сильні. Я звертаюся до всіх українців світу - нас 65 мільйонів, ви нам дуже потрібні. Усім, хто готовий будувати сильну і незалежну Україну, я надам громадянство. Ми чекаємо на вас, привезіть нам свій досвід та знання. Це допоможе нам почати нову епоху. Може, це і є наша національна ідея - об'єднавшись, зробити усе всупереч усьому. Наше найперше завдання - припинення вогню на Донбасі", - анонсував шостий президент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.