Один із засновників студії "Квартал 95" Борис Шефір розповів, хто підготував промову Володимира Зеленського для інавгурації, а також поділився деякими думками про українську політику. Про це повідомляє theБабель у соціальній мережі Facebook.

З'ясувалося, що актори гумористичного шоу не мали ніякого відношення до промови Зеленського, з якою він виступав на церемонії інавгурації.

"Над промовою працював колектив "Зе!Команди". Оскільки, це не промова, де потрібні жарти, тому гумористам "95 кварталу" там робити нічого. Швидше вони допомагали просто", — пояснив Шефір.

За його словами, з відходом Володимира Зеленського з "Кварталу" саме він буде керувати проектом. Шефір запевнив, що самого його не особливо цікавить політика. Він усвідомив цей факт, коли Зеленський боровся на президентських виборах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Голова "Кварталу" переконаний, що Зеленський пожертвував багато чим, відмовившись від своєї кар'єри артиста на користь посту президента.

"Люди, з якими я зустрічався, по цю сторону політики мені не дуже симпатичні. Я зустрічався з багатьма. Стало дуже багато знайомих, з якими не дуже цікаво. Наша сторона цікавіше. Всі люди більш інтелігентні, тому від Вови це велика жертва, він пішов з раю в гидке пекло", — зазначив Шефір.

Також він висловив надію, що Зеленський зможе поліпшити ситуацію в українській політиці.

"Зробить він її краще? Сподіваюся, що зробить, але поки там дуже важко. Люди дуже нещирі, такі що мало розуміють гумор, обмежені", — сказав Шефір.

Борис Шефір про подальшу роботу «95-го Кварталу» та жарти над Зеленським

«Від Вови це велика жертва, він пішов з такого раю в такий гидотний ад. Чи зробить він його краще? Сподіваюсь, що зробить», — співзасновник «95-го Кварталу» Борис Шефір розповів як тепер працюватиме продакшн та чи будуть жарувати над Зеленським.

Geplaatst door theБабель op Maandag 20 mei 2019

Нагадаємо, що 20 травня, в день інавгурації Володимира Зеленського, міністр закордонних справ Російської федерації Сергій Лавров закликав новообраного президента України провести переговори "по-християнськи" і обміняти "всіх на всіх" на окупованому Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос".

Також портал Знай.uа писав, що у студії Квартал 95 нарешті розповіли, кого українці побачать у випусках шоу замість Володимира Зеленського, який у понеділок, 20 травня, став новообраним президентом України.