Новоспечений президент України Володимир Зеленський у перші дні на посаді оголосив великі зміни у команді. Передає LB.ua.

Стало відомо, що у вівторок, 21 травня, президент опублікує указ про призначення глави своєї Адміністрації. Крім того, він назве ім'я нового глави Служби Безпеки України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За даними журналістів, найвірогідніше, що Зеленський призначить главою Адміністрації свого радника з юридичних питань Андрія Богдана. Сам президент поки не підтвердив цю інформацію, але натякнув, що посаду отримає особа з його найближчого оточення.

Крім того, головною СБУ може стати друг дитинства Зеленського і керівник його передвиборчого штабу Іван Баканов. Раніше він був головним юристом студії "Квартал 95". Правда, сам Баканов це заперечує.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, адвокат Коломойського анонсував закон про імпічмент президента.

Раніше Знай.ua повідомляв, українці заткнули рот Омеляну, який висунув вимоги Зеленському.

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново викликав Полторака на килим.