Батьки нового Президента України Володимира Зеленського були присутні на церемонії інавгурації сина у Верховній Раді. Вони перебували в так званій "суддівської ложі", розташованої в правій частині сесійної зали, біля президії та робочих місць народних депутатів від "взаємодопомоги", повідомляє УНІАН.

Батьки Зеленського сиділи поруч з невісткою Оленою. Поряд з нової першої леді країни сидів екс-президент України у 1991-1994 роках Леонід Кравчук.

Мати Володимира Зеленського що інколи казала чоловікові, киваючи на сесійний зал. Ніяких коментарів батьки новообраного президента ЗМІ на давали.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, з'явилася інформація, що у вівторок, 21 травня міністр оборони України Степан Полторак вранці приїхав в Адміністрацію президента України для зустрічі з Володимиром Зеленським.

За інформацією ЗМІ, главу Міноборони терміново викликав президент України Володимир Зеленський.

Як відомо, Степан Полторак напередодні написав рапорт про свою відставку, а сьогодні він прийшов в Адміністрацію президента України на зустріч з Володимиром Зеленським:

"Викликав президент України", — відповів Міністр Оборони на питання репортерів про те, чому він сьогодні прийшов в Адміністрацію Президента.

Також раніше повідомлялося, що колишній радник і адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан посів посаду голови адміністрації президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомив Telegram-канал Klymenko Time, посилаючись на інсайдерську інформацію.

Нагадаємо, розпуск Ради: Зеленський терміново скликає фракції.

Як повідомляв Знай.uа, інавгурація Зеленського: різницю між Україною і Росією показали одним фото, питання залишилися?

Знай.uа писав, хто з міністрів опиняться "на вулиці": радник Зеленського назвав імена.