Український олігарх Ігор Коломойський, який нещодавно повернувся до України, прокоментував церемонію інавгурації президента Володимира Зеленського.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє Українська правда.

У коментарі для ЗМІ Коломойський заявив, що не зустрічався з президентом Володимиром Зеленським після повернення в Україну, однак привітав його з перемогою на виборах та вступом на посаду через SMS.

На запитання, чи зустрічався олігарх із Зеленським після повернення з Ізраїлю, Коломойський відповів:

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ні, а з якого дива?…Я привітав його по телефону, сучасні засоби зв’язку дозволяють не бачитися... Ну який сенс зустрічатися? По-перше, відразу велика кількість журналістів, багато непотрібних запитань. І це лише заради того, щоб потім пояснювати, що я по-людськи хотів привітати. Я привітав його з перемогою на виборах і з офіційним вступом на посаду. Просто відправив sms", – розповідає олігарх.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Це був яскравий виступ. На відміну від Парубія, який сказав, що це було весело, я скажу, що це було яскраво. Особливо, якщо дивитися на деякі обличчя", – резюмував Коломойський.

Нагадаємо, український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися до України з Ізраїля після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю "Bihus.info".

"Чекаю на офіційне оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і моє повернення записали на рахунок Зеленського", - заявив олігарх.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.