Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Під арештом знаходяться об'єкти нерухомості в Києві, нерухомість на гірськолижному курорті "Буковель" та зернові термінали. Через суд НБУ здійснив спробу скасувати цей арешт для того, щоб отримати можливість "здійснювати задоволення вимог за рахунок предмета іпотеки (застави), в тому числі шляхом реалізації позасудового способу звернення стягнення".

Застава є гарантією того, що повернуть 19 млрд гривень, які Нацбанк України видавав ПриватБанку в якості кредиту. При цьому регулятор заявляє, що гроші не були повернуті.

Раніше повідомлялося, що український олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому. Саме аудиторія цього телеканалу була електоратом Порошенко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами олігарха, чинний гарант програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1".

У травні 2018 року Коломойський заявив, що "Порошенко, щоб вдруге обратися президентом, - у нього така ідея фікс - він повинен повністю контролювати всі телеканали".

Нагадаємо, Коломойський здивував словами про Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, українці порівняли Порошенка з Зеленським і зробили вибір.

Знай. ua писав, що Богуцька розкрила правду про Зеленском і Коломойського.