Президент Володимир Зеленський повинен припинити тиск на український бізнес. Про це заявив економічний експерт Юрій Атаманюк в інтерв'ю Politeka.

Він сказав, що мораторій на перевірки бізнесу повинен бути накладений до закінчення реформ, щоб бізнес зміг відчути покращення вже зараз. За словами експерта, вирішити питання силового тиску на бізнес — це запитання одного законопроекту.

"Однією з перших це зробила Великобританія. Коли Гордон Браун, який свого часу був міністром фінансів, ініціював, що в системі МВС має бути особливий підрозділ і винятково він має займатися бізнесом", — навів приклад Атаманюк.

Також він додав, що з питань перевірки бізнесу необхідний окремий орган. В України є багато прикладів інших країн, з них потрібно обрати один і просто реалізовувати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, перший віце-президент Асоціації платників податків України Юрій Атаманюк прокоментував останні зміни податкового кодексу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розповів про модель "Електронного уряду", про впровадження нових технологій в політику.

Також портал Знай.uа писав, що на офіційному сайті глави держави з'явилася петиція за відставку Президента України Володимира Зеленського.