Сьогодні, 24 травня, в Україні стартує виборча кампанія дострокових парламентських виборів. Як би депутати не намагалися просидіти на своїх місцях до осені, вже 21 липня в Верховну Раду, швидше за все, зайдуть зовсім інші люди.

Якщо озирнутися назад і подивитися, чим же запам'яталося восьме скликання, то на розум прийде тільки постійне порушення регламенту спікером ВР Андрієм Парубієм, протягування законів, які не мають підтримки у більшої частини населення, а також, звичайно, своїми дорогими сукнями і сумками, з якими приходили нардепи в Раду.

У день старту виборчої кампанії, Знай.ua за вже сформованою традицією, також розповість про один з аксесуарів парламентаріїв.

Шкіра маленької конячки

На одному з останніх пленарних тижнів, кореспондент Знай.ua побачив дуже рідкісну гостю в сесійній залі - члена «Опозиційного блоку» Юлію Льовочкіну. Вона з'явилася в день, коли парламент повинен був вирішити дату інавгурації Володимира Зеленського, але Парубій не дотримав свого слова.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Колишня соратниця Віктора Януковича прийшла на роботу з красивою і елегантною сумкою.

Льовочкіна - не частий гість під куполом

Як нам вдалося дізнатися, це всесвітньо відомий французький бренд Celine. В Україні таку сумку можна придбати в різній колірній гамі, і середня ціна коливається від 7 тисяч гривень.

Свого часу продукцією цієї фірми користувалися такі відомі артистки, як Шерон Стоун, Селін Діон, Гвінет Пелтроу, а також принц Монако. В силу того, що засновник бренду Селін Вепіана була затятою фанаткою скачок, її продукція виконується зі шкіри поні - своєрідна візитна картка марки.

Цікаво, чи знала Юлія Льовочкіна, що у неї сумка зі шкіри маленької конячки? Але як би там не було, вже на позачергове засідання ВР, вона прийшла з іншого сумкою.

Тепер можна сказати, що Юлія Льовочкіна зачастила до парламенту

Цікаво, з якої тварини цей аксесуар?

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.