Нещодавно стало відомо, що відомий блогер Мирослав Олешко і діяч Андрій Карпов перейшли в новостворену команду Святослава Вакарчука. Журналіст Олександр Дубинський розповів, хто ж насправді стоїть за "Голосом" Вакарчука.

Так, Дубинський розповів, що відео, яке співак виклав на своїй сторінці в Facebook зняв Андрій Луганський, який раніше "зараховував себе до порохоботів".

"Вчорашні порохоботи типу Олешка і Ко - перейшли на службу до Вакарчука. На своїй сторінці він без сорому постить відео, зняте одним з них, якимось "луганським". Це в скарбничку доказів причетності Порошенка до "голосу" Славіка", - написав журналіст у себе на каналі.

Нещодавно також стало відомо, що прихильники колишнього президента Петра Порошенка вирішили збунтуватися проти Володимира Зеленського. 24 травня людей збирали вивести під Адміністрацію президента на акцію протесту. В оголошенні сказано, що організаторами заходу виступає громадська організація "Український Наступ", а також громадські діячі: Андрій Карпов, Мирослав Олешко та Андрій Луганський.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Петро Порошенко і Мирослав Олешко

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенко" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявила представник президента Петра Порошенка в парламенті Ірина Луценко.

"Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламентські вибори. Ну, ми будемо конкурувати в якості претендентів на присутність у Верховній Раді", - говорить Луценко.

Нагадаємо, Вакарчук вирішив станцювати на старих граблях.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" українці розбили надії Вакарчука на політичну кар'єру.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Вакарчук оголосить, що йде в президенти.