Курйозний відеомонтаж з допитом колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка набирає популярності.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Варто відзначити, що у гумористичному ролику "допит" веде головий герой популярного серіалу "Ліквідація", співробітник міліції, начальник відділу по боротьбі з бандитизмом Одеського карного розшуку Давид Гоцман.

Відзначається, що для ролику автори спеціально "порізали" публічний виступ колишнього прем'єр-міністра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що телеведуча Наталія Мосейчук вказала на місце депутату від фракції "Народний фронт" Андрію Тетеруку на программі "Право на владу". Так, Тетерук розкритикував пораду Юлії Тимошенко "стати голубами миру" на початку війни на Донбасі.

"Минулого разу ми зателефонували вам і ви сказали, що прийдете на ефір. Потім ви перетелефонували через кілька годин і сказали, що втратили голос тільки для того, щоб на наступний ранок сказати, що "Народний фронт" виходить з коаліції. Будь ласка, перестаньте дурити людей. Якщо ви хочете ці шаблі влаштовувати, збирайтеся в кулуарах Верховної Ради, поки ви ще можете це зробити. Якщо ви говорите про голубів світу, то хіба українці билися за Крим? Вони пішли з ганьбою", - заявила телеведуча.

Нагадаємо, глава адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан відповів на випади нардепа Андрія Тетерука на ток-шоу "Право на владу". Так, за словами Богдана, партія "Слуга народу" буде складатися з молодих, переспективных людей, не замішаних у корупції.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український журналіст Станіслав Речинський спрогнозував подальший розвиток подій після розвалу коаліції. Зокрема, за словами журналіста в Україні саме набирає оборотів політична війна за крісло прем'єр-міністра після чергових парламентський виборів. Більше того Речинський відзначає, що "бійка" за керівника уряду буде ще жорстокішою ніж нещодавні президентські вибори.

Також "Знай.ua" писав, що після того, як "Народний Фронт" колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка вийшов з коаліції, таким чином розваливши її та зробивши неможливим розпуск парламенту, члени Верховної Ради вже готуються створити нове об'єднання.