Відомий український журналіст Станіслав Речинський спрогнозував подальший розвиток подій після розвалу коаліції.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, за словами журналіста в Україні саме набирає оборотів політична війна за крісло прем'єр-міністра після чергових парламентський виборів. Більше того Речинський відзначає, що "бійка" за керівника уряду буде ще жорстокішою ніж нещодавні президентські вибори.

При цьому він відзначив, що в Україні вже є кілька "політичних трупів", які все ще намагаються відгризти шматок політичного пирога.

Битва за будущего премьера будет в чем-то круче, чем последние президентские. И она уже идет. Между людьми и призраками....

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще
Geplaatst door Станислав Речинский op Vrijdag 17 mei 2019

"Битва за майбутнього прем'єра буде в чомусь крутіше, ніж останні президентські. І вона вже йде. Між людьми і привидами. До останнього відношу Яценюка. Людина так і не зрозумів, що давно померла, але все ще намагається взаємодіяти зі світом живих. Петро Олексійович теж з цих - живих мерців, але свіжіше. А ось випадок Смешко цікавіше. Помер в 2004 і не відсвічував. А потім раптом воскрес. Дуже чекаю джармушевского "Мертві не вмирають". Здається - це про нашу політику", - заявив Речинський.

Варто нагадати, що у п'ятницю, 17 травня, фракція "Народний фронт" оголосила про вихід з коаліції Верховної Ради. Команда новообраного президента Володимира Зеленського відреагувала на таке рішення.

"Сьогодні одна з фракцій у Верховній Раді вирішила вийти з "коаліції". Але як можна вийти з того, чого немає? Фактично коаліції не існує вже три роки — з того часу, як її залишили низка депутатів. Тож нинішня гра у парламенті — чергове свідчення того, що депутатам байдуже до людей, які їх обрали. Подовжити своє безтурботне існування для них важливіше", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, екретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов подає у відставку. В Адміністрації президента розповіли, хто вже встиг втекти з корабля.

Як повідомляв "Знай.ua", команда Зеленського зустрілася з працівниками посольства Норвегії. Голова партії "Слуга народу" Іван Баканов та Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Норвегія в Україні Уле Тер'є Хоперстад.

Також "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 17 травня, фракція "Народний фронт" заявила про вихід із коаліції Верховної Ради. Таким чином депутати намагаються заблокувати розпуск парламенту, що планує зробити новообраний президент Володимир Зеленський. Однак коаліції у ВР не існує вже давно.