У ЗМІ просочилася інформація про повернення до України екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Про це повідомляє Рoliteka.

"За інформацією ЗМІ, він прилетить в Україну у середу, 29 травня", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, щодо екс-голови Одеської обласної державної адміністрації, колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі діє заборона в’їзду в Україну до 2021 року через конфлікт із екс-президентом Петром Порошенком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Варто нагадати, що Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство в травні 2015 року, а в липні 2017 го втратив його.

Такоє ми повідомляли про те, що "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

"Попит на нові політичні сили, але Вакарчук свій час проґавив. Були великі очікування до нього щодо президентських виборів. Я думаю, що він зараз, як шоумен дивиться на іншого шоумена, який домігся величезних успіхів на виборах", — стверджує Лозовий.

За словами Лозового, Вакарчук не єдиний, кого з нових облич ми побачимо в політиці.

"Ми, як представники «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі, очікуємо повернення нашого лідера. Його незаконно видворив Петро Порошенко. Вважаємо, що колишнього президента слід за це притягнути до кримінальної відповідальності", — говорить експерт.

Нагадаємо, Саакашвілі став на захист Зеленського, звернувшись до Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ""Улюблена жінка Саакашвілі" розбилась у ДТП

Також "Знай.ua" писав про те, що Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна