Президент України Володимир Зеленський незабаром повинен провести зустріч із представниками місії Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Про це стало відомо завдяки заяві представника президента в Кабінеті міністрів Андрія Геруса.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За його словами, буде обговорено всі "основні моменти", оскільки є бажання продовжити співпрацю з МВФ, а економічне зростання в Україні в першому кварталі 2019 року на рівні 2,2% ВВП "не є високим".

"Будуть обговорюватися основні напрямки реформ, які відбуватимуться, таких реформ, від яких може виграти все українське суспільство і зростатиме українська економіка. Все конструктивно, жодних особливих несподіванок не очікується. Триватиме співпраця і діалог. ... Нам потрібно співпрацювати з МВФ для того, щоб збільшити зростання ВВП, щоб мати сильну економіку, і тоді вже можна буде відмовлятися від співпраці з МВФ", – заявив Герус.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 7 днів Зеленського: що встиг зробити слуга народу за тиждень президентства.

Як повідомляв Знай.uа колір настрою — зелений: депутати вбираються в кольори Зеленського.

Знай.uа писав, прокуратура оголосила Омеляну звинувачення: подробиці.