Президент України Володимир Зеленський та його дружина, перша леді Олена разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв’ю вони розповідали, що в школі навчалися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їхнього кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

Володимир та Олена Зеленські

За словами Володимира, вперше він звернув увагу на свою майбутню дружину біля криворізького кінотеатру. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, а через 8 років — у 2003-му — Володимир і Олена побралися. Саме в цей період кар’єра Зеленського пішла вгору, і він почав виступати разом зі своєю командою 95-й квартал незалежно від КВК.

Володимир та Олена Зеленські

Швидко артист став добре впізнаваним, тому аудиторія почала більше цікавитися його особистим життям поза сценою. Журналу Viva! вдалося відшукати у власних архівах рідкісне фото з однієї з фотосесій на зорі кар’єри Володимира. На ньому вони з Оленою ще зовсім юні, але такі зворушливі!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз чоловік і дружина помітно змінилися. Володимир Зеленський став більш мужнім, а Олена — вишуканою та жіночною.

Нагадаємо, на днях у "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.