Український олігарх Ігор Коломойський розповів журналістам, що у нього збереглися хороші особисті стосунки з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Я вважаю, що у нас дуже хороші відносини. Але вони утворилися протягом якогось тривалого терміну, останніх семи років спілкування на тлі їх виробництва контенту, який транслювався у нас. Нещодавно його дружина давала інтерв'ю, сказала, що були й сутички в цьому плані. Лаялися, так. Щось показали, що не показали, яка ще була історія. Я не пам'ятаю подробиць. Він дуже зубастий. Дуже зубатий", – заявив Коломойський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Коломойський розповів, що точно не пам'ятає, як познайомився з нинішнім президентом України.

"Йому палець в рот не треба класти. Жодних сентиментів. Якщо повинен, то повинен. Жодних розмов, поблажок. Він сучасний, він якраз покоління 70х, ближче до 80х. Ось у мене сестра така, жорстка. Він дуже крутий", - заявив Коломойський.

Нагадаємо, українці відреагували на грабіж командою Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа у Києві підірвали ПриватБанк: столиця на вухах, перші подробиці.

Знай.uа писав, Богуцька показала "спадок" Порошенка для Зеленського.