Президент України Володимир Зеленський 4-5 червня здійснить візит в інститути ЄС і НАТО в Брюсселі. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

"4-5 червня відбудеться робочий візит Президента України Володимира Зеленського до інститутів Європейського Союзу і НАТО в Брюсселі", - заявили в АП.

Заплановані зустрічі Зеленського з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером, генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, а також іншими високопосадовцями європейських і євроатлантичних структур.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В АП зазначили, що Президент інформуватиме партнерів в ЄС і НАТО про ситуацію з безпекою на сході України, обговорить шляхи активізації міжнародних зусиль для завершення війни в Донбасі, обміняється думками з лідерів інститутів ЄС і НАТО щодо подальших ключових реформ в Україні.

Нагадаємо, експерти проаналізували перші 7 днів слуги народу в кріслі глави держави.

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський відвідає Брюссель - це буде перша робоча поїздка президента за кордон.

Також Знай.uа писав, 27 травня Володимир Зеленський відвідав позиції бійців ВСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.