Президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі. Після повернення він подякував Зеленському та розповів про різницю між ним та екс-президентом Петром Порошенком.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, пише POLITEKA.

"Величезна вдячність президенту Володимиру Зеленському. Це рішення показує, що він здатний на нетрадиційні, рішучі кроки. Я впевнений, що він буде набагато кращим президентом, ніж припускали багато скептиків і це дійсно історичний шанс для України" - сказав Саакашвілі.

https://youtu.be/TjpUJkdH_i8

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Dinsdag 28 mei 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У аеропорті Києва екс-президент Грузії додав, що Зеленський показав, що він здатний на сміливі кроки таким рішенням.

"Президент Зеленський показав цим кроком, що він здатний на сміливі швидкі рішення. Що це незалежний політик, він нікого не слухає. Тому, що народ України проголосував за демонтаж олігархічної системи, проголосував проти барижної влади і проголосував за Зеленського", – заявив Саакашвілі.

Михеіл Саакашвілі

Він звернув увагу на те, що Зеленський обіцяв повернути йому громадянство і зміг стримати своє слово.

"Це людина, у якої слова не розходяться з ділом. Після першого туру він сказав, що мені потрібно повернути громадянство, і він повернув. Пацан сказав – пацан зробив. Крапка!", - підкреслив Саакашвілі.

Нарешті в Києві!

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.