Президент України Володимир Зеленський і його дружина, перша леді Олена разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв'ю вони розповідали, що в школі вчилися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їх кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Ще до офіційної перемоги Володимира Зеленського, дружина гаранта дала ексклюзивне інтерв'ю порталу BBC Ukraine.

Зі слів журналістки, 41-річна Олена достатньо відкрита і спокійна людина. Вона віддає перевагу більш закритому способу життя, тому не особливо хоче бути присутньою в інформаційному полі.

Зеленська розповіла, що хоча і отримала освіту архітектора, але ніколи не працювала за спеціальністю, так як на останніх курсах почав зароджуватися гумористичний проект, яким вона і займається досі, так як є сценаристом "Студії Квартал 95".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Квартал 95
Квартал 95

Вільний час вона присвячує вихованню дітей, заняттям спортом і читанню.

"Я люблю художню літературу. Намагалася читати освітню літературу, зараз багато різних книг по саморозвитку, але мене не надовго вистачає. В основному читаю в електронному вигляді, хоча дуже люблю паперові книжки. Просто наш молодший син спить з нами, і йому треба вимикати світло. Тому максимум, що мені вдається - це почитати книгу з телефону перед сном"- каже Зеленська.

На питання про те, які жінки її надихають вона відповіла, що не шукає собі кумирів, але хотіла б в 60 виглядати як Меріл Стріп. А між зустріччю з Мішель Обамою і Меланією Трамп вона б обрала Мішель Обаму.

"Мені здається, вона більш людяна і це основна якість, яку Володимир намагається принести в українську політику. Щоб ми не забували, в першу чергу, бути звичайними людьми. Меланія Трамп, звичайно, шикарно виглядає, у неї чудовий стиль, але з Мішель мені було б цікаво поспілкуватися."

Нагадаємо, на днях у "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.