Президент України Володимир Зеленський і його дружина, перша леді Олена разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв'ю вони розповідали, що в школі вчилися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їх кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Ще до офіційної перемоги Володимира Зеленського, дружина гаранта дала ексклюзивне інтерв'ю порталу BBC Ukraine.

Зі слів журналістки, 41-річна Олена досить відкрита і спокійна людина. Вона віддає перевагу більш закритому способу життя, тому не особливо хоче бути присутньою в інформаційному полі.

До готування вона ставиться спокійно. Коли є натхнення, то може щось приготувати, але особливого задоволення від цього не отримує і смачненьке вона готує, коли є вільний час. На рахунок смакових уподобань свого чоловіка Володимира відповідає відразу:
"Володимир любить, як і всі чоловіки, м'ясо, рибу, салати. Йому все подобається, він всеїдний і йому легко догодити."

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

"Пройшлася" Олена і по стилю Марини Порошенко:
"Мені подобаються українські дизайнери, зараз дуже багато красивого одягу. Я б, напевно, не заглиблювалася в етнос, як Марина Порошенко. Це дуже добре, але я більше тяжію до сучасних тенденцій."

Петро та Марина Порошенки
Петро та Марина Порошенки

Розповіла дружина гаранта і про домашніх тварин. У них є дві собаки, рибки, папуга і морська свинка:

"У нас є папуга - дуже дивне створіння. Він дуже нервовий, я не знаю чому, може, щось сталося при транспортуванні. Він дуже кричить, потім сидить і дивиться. Одного разу він почав виривати собі пір'я. Такий ось у нас Кеша. У нас була кішка, два тижні тому вона трагічно загинула. Важкий період не може проходити без жертв".

Вона зазначила, що сварок з Володимиром практично не буває. Відбуваються розбіжності іноді, які вони з успіхом дуже швидко вирішують.

Олена поскаржилася, що останнім часом змушена мало часу проводити з дітьми, так як, крім її роботи, додалися ще і виїзди з Зеленським. Але, тим не менш, вона знаходить пару годин увечері, перед сном, щоб поспілкуватися з сином і донькою.

Нагадаємо, на днях у "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.