Відома блогер Ліза Богуцька поділилася думками про те, що було сховано за ширмою "Армія. Мова. Віра" колишнього президента Петра Порошенка.

Цими поняттями він оперував і спекулював усі 5 років на посту глави держави, вважає Богуцька і публікує фото, яке, на її думку, відображає суть меседжів Порошенка до народу.

Відповідною публікацією блогер поділилась на своїй сторінці у Facebook.

На фото не дуже охайна жінка, очевидно, займається "сексом по телефону" - чого варта одна фраза "Я повільно знімаю із себе спідницю".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Армія. Мова. Віра. Благодійність. Проєвропейський шлях розвитку. Все, що від Порошенка, виглядає саме так:

Публікація Богуцької буквально підірвала мережу, українці взялися активно коментувати публікацію.

"Я повільно знімаю зі стіни плазму", "Усе порохоботсво у одному фото", "Адептиха із Петькіною секти 25%. Боса, брудна, але вірна, на все готова, щоб іще раз послухати Пєтькіну брехню про армію, віру, мову", - коментують у мережі.

Нагадаємо, політолог та блогер Михайло Подоляк прокоментував скандал із Адміністрацією президента, звідки Петро Порошенко вивіз техніку, мотивуючи це тим, що сплачував гроші за її оренду із "власної кишені".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Публікацією із цього приводу під промовистою назвою "Жло*івня Порошенка" Подоляк поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо реально почати проводити аудит того, що так чи інакше винесла жлобо-команда Порошенка з адмін/будівель і власних службових кабінетів, вийде дуже довгий список... Драматичне зникнення цілої ситуаційної кімнати з АП підводить жирну риску під усіма розмовами про "державні позиції і патріотизм" Петра Олексійовича і його команди. Всі грунтовні відповіді ми вже отримали. Плювати цей дивний громадянин, який примудрилася п'ять років "просидіти царем-неробою", хотів на державу. Він чудово вжився в роль свідомого мародера, професійно спекулював на патріотичних гаслах і легендарного турчинівському "ворог біля воріт", - підкреслив Полдоляк.

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні.