Відома блогер Ліза Богуцька поділилася думками з приводу повернення до України колишнього президента Грузії та екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

Блогер прокоментувала допис Валентина Бушанського із цього приводу, який назвав 5 причин, з яких він підтримує повернення Саакашвілі.

Geplaatst door Олена Липень op Woensdag 29 mei 2019

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

1. Михеіл Саакашвілі – ворог Путіна. Скільки не роздував би хайп про мирне врегулювання – мир з путінською Росією неможливий. Путіну мир не потрібен, Путіну потрібна війна. Саакашвілі в Україні – це вакцина проти необґрунтованих ілюзій щодо можливості порозуміння з Путіним.

Путін
Путін

2. Михеіл Саакашвілі – ворог пострадянської архаїки. Для нього неприйнятне мислення в рамках "совкових" стереотипів. Саакашвілі – це людина модерну. Саакашвілі – людина, яка прагне змін не лише для України та Грузії, а й усього пострадянського простору.

3. Михеіл Саакашвілі – ворог олігархату. Олігархія – це спайка монополії на владу та криміналітету. Олігархія – це квазілегальний спосіб прибирання до рук (приватизації) державної власності. Олігархія – це монополії, які збагачуються, вбиваючи конкуренцію, вільний ринок і доводячи народи до абсолютних злиднів. Така економічна та політична система для Саакашвілі є неприйнятною.

4. Михеіл Саакашвілі – це досвід успішних соціально-економічних реформ. Україною згаяно роки незалежності. Україна скомпрометована політичною "елітою", яка під прапором революції та патріотизму лише служила Путіну і грабувала свій народ. Саакашвілі не лише вірить у демократичні перетворення та вільний ринок, а й уміє здійснювати демократичні перетворення, запроваджувати свободу підприємництва, забезпечувати верховенство закону. І цей досвід є надзвичайно корисним для України.

Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії
Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії

5. Михеіл Саакашвілі – щирий друг президента Володимира Зеленського. Наш президент потребує підтримки від людей, для яких інтереси країни на першому місці. Саакашвілі не був помічений у протиправних оборудках, не був маріонеткою в руках олігархів, жодного разу не заплямував своє ім’я корупційними діями. І найважливіше: Саакашвілі вміє тримати удар. Він не лише не продається, а й не ламається.

"Те, що Саакашвілі нині в Україні, – це удача для Володимира Зеленського та України", - резюмував Бушанський.

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі розповів, коли збирається прилетіти до України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення.