У вівторок, 28 травня, відразу кілька жінок-депутатів з'явилися в Верховній Раді України у "політично правильних" кольорах.

Цю інформацію повідомляє "Страна".

Так, в зеленому на засіданні з'явилася Вікторія Сюмар від партії "Народний фронт", позафракційна Надія Савченко, віце-спікер Оксана Сироїд, а також представниці "Батьківщини": Альона Шкрум і Олена Кондтратюк.

Персональний стиліст і художник Олена Тиха розповіла, наскільки в цьому сезоні популярний зелений і як його правильно носити.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Інститут кольору Pantоne назвав три відтінки зеленої сім'ї, які будуть поєднуватися з головним кольором року — кораловим. Це "оливка в мартіні" — щось близьке до кольору хакі, "золотий лайм" — теплий трав'янистий, і глибокий холодний відтінок "лісовий біом". До речі, ось на Надії Савченко блуза якраз останнього, лісового відтінку, а у Шкрум піджак кедрово-зелений". Олена Тиха

Стиліст підкреслила, що зелений колір в одязі можна комбінувати більш креативно, головне - відчувати обстановку.

Нагадаємо, що в Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенка.

Як повідомляв "Знай.uа", як українських полонених утримують в Росії.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці в люті.