Президент країни-агресора Росії Володимир Путін будує підступний план окупації Чернівецької області України і частини Одеської області. Це може статися вже у 2022 році. Таку думку висловив військовий оглядач Олександр Коваленко.

"Днями на відеохостинг YouTube було залито аматорське відео про те, як у 2022 році Румунія може, в цілях захисту своїх громадян, гібридно окупувати Чернівецьку область і частину Одеської області. Каталізатором для таких дій може стати активізація бойових дій на Сході України, аж до повномасштабного наступу російських окупаційних сил", - сказав він.

Блогер певен, що 2022 рік вибрано не випадково.

"Саме 2022-й рік у кулуарах Кремля довгий час обговорюється як рік обрання Володимира Путіна на його перший термін президента союзної держави, до якої б входила Росія, Білорусь і частина окупованої України", - пояснив Коваленко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Росія не збирається виконувати рішення Міжнародного трибуналу щодо затримання українських кораблів і моряків у Чорному морі.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти перетворили Кримський міст на секретну базу.

Також портал Знай.uа писав, що в РФ зробили цинічну заяву про нормалізацію відносин з Україною, незважаючи на розв'язану війну на Донбасі.