Святослав Вакарчук розповів, як буде поєднувати роботу в Раді і кар'єру музиканта. Про це повідомляє Лига.net.

Вакарчука запевнив, що розуміє, що робота в парламенті буде відбирати всі сили і час. При цьому залишити музику назавжди він не зможе.

«Я залишаюся музикантом в душі. Я не можу без музики. Але я прекрасно розумію, що парламент — це серйозна і відповідальна робота, яка буде забирати у мене більшу частину часу. І це те, на чому я буду сфокусований. А музика, сподіваюся, залишиться зі мною в ті проміжки часу, коли я буду в змозі давати концерти», — пояснив Вакарчук.

За його словами, він і члени команди «Голос» готові працювати і в виконавчій владі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Ми не йдемо в парламент, щоб просто там сидіти. Ми готові йти у виконавчу владу. Це стосується і мене. Але основним своїм завданням я бачу розвиток партії, створення мережі людей. Попереду місцеві вибори, які не менш важливі. Моя місія на цьому етапі — об'єднувати, надихати людей і продовжувати це робити як рядовий депутат», — заявив співак.

При цьому Вакарчук зазначив, що робота в якості парламентарія дає можливості для виступів, однак якщо він піде працювати в органи влади, такої можливості не буде.

«У Верховній Раді законодавство і робочий графік дозволяють займатися творчою діяльністю, коли ти можеш присвятити день-два або вечір таким речам. А ось людині, яка йде у виконавчу владу, буде складно, тому що там ти несеш персональну відповідальність за дуже багато речей», — сказав музикант.

Нагадаємо, музикант Святослав Вакарчук представив членів своєї політичної партії «Голос», чим добряче розлютив українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, кримінальний авторитет Юрій Соколов потрапив у команду Вакарчука.

Також портал Знай.uа писав, що з Вакарчука не вийде політика, який раптом став популярним і якому довіряє електорат.