Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів про враження після повернення до України.

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

За словами Саакашвілі ще в аеропорту він помітив в очах українців надію на становлення країни і на її розвиток.

Більше того Саакашвілі відзначив, що прогулюючись по вулицях Києва зрозумів, що українці живуть надією на зміну політичного та соціального життя після приходу до влади Володимира Зеленського.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли мене депортували люди були песимістичні, настрій був жахливий. Вчора я побачив власними очами надію. Я поспілкувався з людьми, у них палають очі, у них з'явилась надія", - зазначив Саакашвілі.

Варто нагадати, що колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі не хоче посади в Кабміні і висловив сумніви в тому, що його партія "Рух нових сил" 21 липня буде брати участь у дострокових парламентських виборах. Як стверджує видання, політик каже, що не знає, чи зуміє "Рух нових сил" знайти своє місце серед нових політиків.

Нагадаємо, відома блогер Ліза Богуцька поділилася думками з приводу повернення до України колишнього президента Грузії та екс-губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі. Блогер прокоментувала допис Валентина Бушанського із цього приводу, який назвав 5 причин, з яких він підтримує повернення Саакашвілі.

Як повідомляв "Знай.ua", президент Володимир Зеленський скасував указ Петра Порошенка й повернув українське громадянство екс-президент Грузії й колишньому голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі. Після повернення він подякував Зеленському та розповів про різницю між ним та екс-президентом Петром Порошенком.

Також "Знай.ua" писав, що телеведучий Андрій Пальчевський висловився з приводу повернення до України екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі та передбачив, яке місце він займе у команді президента Володимира Зеленського. Крім того телеведучий також назвав ім'я людини, яка, на його думку, є гідним кандидатом на крісло Генпрокурора Юрія Луценка.