Скандальний мер Харкова Геннадій Кернес розповів, для чого з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим збирається іти у парламент.

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Ведуча прграми Наталія Мосейчук запитала у Кернеса, що саме він та його соратники можуть запропонувати українцям на прийдешніх парламентських виборах. На що Кернес не зміг дати ствердної відповіді.

Крім того вона запитала у Кернеса, для чого він об'єднується і збирається разом з іншими регіональними лідерами йти у Верховну Раду.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Була інформація, що у партії мерів буде Кличко, і для чого вам скандальний Труханов, у якого російський паспорт і якого звинувачують у побитті активістів?", - запитала Мосейчук.

У свою чергу Кернес розповів, що мер столиці не підтримав його ідею і забрався іти у Раду зі своєю силою. При цьому він підтвердив, що об'єднає сили з мером Одеси та іншими для досягнення поставлених цілей.

"Кличко сказав, що він набирає свій план і у нього свої страгетічні думку. Я вважаю Труханова високопрофесійним менеджерем і господарником, якого поважають одесити, він вже протягом двох каденці займає посаду міського голови", - зазначив Кернес.

Нагадаємо, українцям показали "вакансію мрії" - потрібно "супроводжувати VIP-персону з незначними проблемами опорно-рухового апарату". Оплата гідна - 400-500 гривень усього лише за годину роботи.

Як повідомляв "Знай.ua", міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, в декларації у Кернеса записано не все, чим він володіє.

Також "Знай.ua" писав, що спільну партію для участі у парламентських виборах домовилися створити міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов. Припускають, що фінальні переговори відбулися кілька днів тому. Швидше за все мова йде про формування умовної "партії мерів" з прицілом на електорат південного сходу. Завдання - участь у парламентських виборах. Передбачається, що виборчий список очолить Кернес.