Українцям показали "вакансію мрії" - потрібно "супроводжувати VIP-персону з незначними проблемами опорно-рухового апарату". Оплата гідна - 400-500 гривень усього лише за годину роботи.

Оскільки охоронця шукають у Харкові, українці одразу ж встановили аналогії з мером міста Геннадієм Кернесом, якому через вогнепальне поранення доводилося переміщуватися у візку, пише ХХ.

"Зацініть скільки імовірна охорона Кернеса отримує за годину прогулянок улюбленим містом", - йдеться у повідомленні.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові активісти звернулися до Служби безпеки України через те, що мер міста Геннадій Кернес агітує за повернення декомунізованому проспекту старої назви.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Про це на своїй сторінці у повідомляє харківський активіст Іван Ветров.

Зокрема, чоловік звернувся до СБУ з проханням розслідувати агітацію міського голови Харкова Геннадія Кернеса за перейменування декомунізованого проспекту і повернення старої назви.

"Вчора Дмитро Олексійович (колишній депутат Харківської міської ради Дмитро Маринін – ред.) звернувся до Начальника СБУ генерала Носач А.В. (начальник Управління СБУ в Харківській області Андрій Носач – ред.), і дуже оперативно внесено в ЄРДР кримінальне провадження за ч. 2 ст. 436-1 КК України (пропаганда комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів). Якщо що, там від п'яти до десяти років в'язниці з конфіскацією", - написав активіст.

Як повідомляв "Знай.ua" український інститут національної пам'яті нагадав меру Харкова Геннадію Кернесу про кримінальну відповідальність у разі перейменування проспекту Петра Григоренка. Раніше проспект Петра Григоренка мав іншу назву на честь маршала Георгія Жукова. Однак у зв'язку з декомунізацією назву змінили. Та на сайті мерії з'явилася петиція, щоб повернути проспекту попередню назву. Вона вже набрала необхідну кількість голосів.

Також "Знай.ua" писав, що багато чиновників і політичних діячів активно ведуть сторінки в соціальних мережах, де публікують свої справжні і майбутні звершення, що також стосується і голови Харкова Геннадія Кернеса. Напередодні 9 травня він розмістив на своїй сторінці у Facebook пост, який привернув увагу багатьох користувачів мережі.