Відомий співак та новоспечений політик Святослав Вакарчук відповів в ефрі політичної програми на важливі питання.

Про це він заявив в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук відповів на питання ведучої Наталії Мосейчук, чому він не пішов на президентські вибори.

"Чимало українців вам дорікають, що ви пропустили президентську кампанію, підключаєтесь лише на парламентську. Чи це рішення ваше продиктоване певними обставинами", - запитала Наталія Мосечук.

У свою чергу новоспечений політик зазначив, що з самого початку збирався йти на парламентські вибори, адже саме там вирішуються основоположні питання для всіх українців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Я просто вважаю, і мої колеги по партії Голос вважають, що більш важливі зміни, які впливають на життя простих українців: охорона здоров'я, освіта, пенсія, економіка, зарплати - все це вирішується у Верховній Раді. Тому у мене не було роздумів, куди і як ми маємо іти", - відзначив Вакарчук.

Нагадаємо, із лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука не вийде політика, який раптом став популярним і якому довіряє електорат. Те ж саме пророкують і його партії "Голос", яка збирається боротися за місця у Раді на парламентських виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", днями музикант Святослав Вакарчук представив членів своєї політичної партії "Голос", чим добряче розлютив українців. Соліст групи "Океан Ельзи" взяв до себе в організацію двох експертів: Павла Кухту і Ярослава Залізняка. Павла Кухту лідер партії призначив програмним директором виборчої кампанії. А Ярослав Железняк обраний заступником керівника.

Також "Знай.ua" писав, що відвідувачі концерту групи "Океан Ельзи" у день Києва, 26 травня, обурилися поганою організацією заходу. Так, за словами користувачів соцмереж, їм довелося чекати початку концерту дві години.