У Львівську область на зустріч з рідними загиблих на шахті "Лісова" гірників приїхав Володимир Зеленський. Президент вступив у словесну перепалку з журналісткою телеканалу "Прямий", бо не стримав емоцій.

На зустрічі президент сказав, що треба вирішити питання із забезпеченням житлом сімей загиблих та постраждалих гірників. Глава держави звернувся до шахтарів із проханням розповісти, які в них проблеми. І чим влада може їм допомогти. У відповідь робітники попросили змінити главу Міністерства енергетики, не затримувати зарплати і навести порядок у вугільній промисловості.

"Я знаю, що немає квартири. Треба вирішити це питання. Можна зробити це поза чергою", - сказав Зеленський.

"Вам погано? Люди померли, а вам жити погано?" - звернувся до неї Зеленський.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А вам не погано?" - відповіла журналістка.

Гарант сказав: "Мені погано, тому я тут".

"Мама чекала вас весь день", - сказала журналістка.

"І що, я не приїхав? Тому, що ви телеканал "Прямий", ви можете допомогти? Давайте зараз з вами купимо квартиру людям? Давайте ви - телеканал "Прямий" - зараз ми з вами пообіцяємо?" - зазначив Володимир Зеленський, але представник ЗМІ зазначила, що "не може поділитися своєю журналістською зарплатою", зате запитала Зеленського, чи готовий він "поділитися своєю президентською".

"Я куплю квартиру. Що ви мені тут... Інтерв'ю проводите? Я вас питаю. Давайте з вами - "Прямий" я скидаємося 50% на 50% і купуємо квартиру. Пообіцяйте зараз", - наголосив Зеленський.

Зазначимо, що під час цього діалогу люди, які були присутні на зустрічі, просили журналістку "не компрометувати".

А українці у мережі мережі висловлюють своє невдоволення нестриманістю Володимира Зеленського. Адже багато хто вважає, що президент у даній ситуації повинен був бути більш стриманим.

Нагадаємо, Ігор Лесєв дав пораду команді Зеленського: "Взагалі, нічорта не робіть ці три тижні й він стане президентом".