Відома блогер Ліза Богуцька поділилася думками про те, як не рівноцінно відносяться до Порошенка і Зеленського. Адже всі огріхи Петра Олексійовича для певної частини населення як-ніби зникли, зате шаурма від Зеленського стала справжнім приводом майже для лінчування.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Вона стверджує, що Зеленському соромно за владу кожного разу, коли він зустрічається з простими людьми, соромно за умови, в яких живе "найпотужніша армія Європи", соромно перед народом за парламент.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

"Порохоботам соромно за його блакитну сорочку, російську мову і шаурму. Стає ясно, що для них атрибути і порожні слова (українською) патологічного брехуна Порошенко мають набагато більше значення, ніж життя народу. Так можуть міркувати аморальні і патологічні виродки, зліплені з того ж тіста, що і Порошенко." - написала Богуцька.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лізу цікавить питання, де були всі ці "правдоруби" і Порошенко, коли в одеському таборі живцем згоріли дівчатка. Адже, Петро Олексійович навіть не зустрівся з їх батьками.

"За це молодій порослі "БЄС"ів не соромно?"- питає Богуцька.

Владимиру Зеленскому стыдно за власть каждый раз, как он встречается с людьми. Стыдно за условия, в которых живет "сама...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Donderdag 30 mei 2019

В коментарях українці висловлюють свою думку щодо цього:
"Коли у Львові говорив шахтар, мені було соромно! Боляче дивитися на цих людей, які щодня ризикують життям за копійки! У Зеленського в очах було стільки злості, ненависті до цих злодіїв, мородерам зі старої влади", "Ні, Ліза, їм не соромно, відривають їх від годівниці,вони як шалені щури зараз! Кидаються на все і всіх!", "Його погляд під час зустрічі з солдатами і з шахтарями однаковий і дуже красномовний. Видно, як всередині в нього все кипить"

"Мені буде цікаво подивитися на всю цю свору, коли Мальдівський втече. Його вже кинули близькі партнери, Кононенко і Грановський, а сьогодні і Турчинов також. А йому тільки бігти.", "Треба негайно закривати Пороха, інакше діла не буде! ", "Педро-сервер Мальдівський випав за межі людської гідності і очолює купку собі подібних істот".

Нагадаємо, політолог і блогер Михайло Подоляк прокоментував скандал з Адміністрацією президента, звідки Петро Порошенко вивіз техніку.

Як повідомляв "Знай.uа", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він відноситься до колишнього президента Петра Порошенка.

Також Знай.uа писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті.