Народний депутат України Надія Савченко у прямому ефірі телеканалу 112 зробив гучну заяву щодо пожежі на військовому складі боєприпасів р. Балаклія Харківської області. Інцидент стався в березні 2017 року, він був не диверсією, а спробою приховати розкрадання в армії. На 20-й хвилині відео йдеться саме про підрив арсеналу зброї.

За її словами, вона вкотре прагне привернути увагу суспільства, керівництва правоохоронних органів до відсутності належного розслідування вибухів боєприпасів, які відбулися останнім часом на військових складах Міністерства оборони України.

Військовий арсенал української армії в місті Балаклія Харківської області був підірваний за особистим наказом колишнього президента країни Петра Порошенка, заявила депутат Верховної ради Надія Савченко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Депутат нагадала, що підходив час звіту та перевірки боескладов і бойової готовності, документи не можна було підробити.

Надія Савченко
Надія Савченко

"Мене цікавить, хто відповість за мародерство в розпал війни. Мене дуже цікавить, хто відповість за підриви складів, наприклад, в Балаклії. Коли розкриється та правда, що не літали там безпілотники і керівник дослідницького інституту, сфальсифікував експертизу. Насправді, був підрив зсередини. Занесено це було військовослужбовцями ЗСУ Сармат. Про це знає Матіос, про це знає Луценко, це було зроблено за особистим наказом Порошенка", - заявила Савченко в ефірі 112.

Нагадаємо, Нагадаємо, українці вибухнули після відповіді Порошенка Зеленському на заяву про дебати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Також Знай.ua писав про те, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чиним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських перегонів Володимиром Зеленським.