В Адміністрації президента Володимира Зеленського відреагували на слова співвласника "Кварталу 95" Бориса Шефіра щодо скасування закону про мову та домовленості з Путіним.

В Адміністрації президента України Володимира Зеленського заявили, що не поділяють думку співвласника студії "Квартал 95" і співавтора перевиборчої програми новообраного глави держави Бориса Шефіра, який запропонував домовитися з президентом країни-агресора Росії, змінити мовні квоти і скасувати закон про українську мову. Про це йдеться у відповіді прес-служби АП на запит українських журналістів.

Борис Шефір

"Він висловив виключно власну думку. Ця думка не збігається з позицією президента України Володимира Зеленського та Адміністрації президента", – повідомили в прес-службі.

Крім того, у Зеленського нагадали, що Борис Шефір не є ані посадовою особою Адміністрації президента, ані членом партії "Слуга народу", – так само як не є ні штатним, ні позаштатним радником президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З моменту вступу Володимира Зеленського на посаду Борис Шефір не спілкувався з главою держави", – запевнили в Адміністрації президента.

Нагадаємо, друг Зеленського Борис Шефір розкритикував мовний закон, квоти та вважає, що війну на Донбасі можна закінчити завдяки домовленостям з Путіним.

Співвласник "Кварталу 95" Борис Шефір, який також є співавтором передвиборної програми новообраного президента України Володимира Зеленського та одним з його найближчих друзів, вважає, що попередня влада була зацікавлена ​​у війні. Також він висловив думку, що з президентом РФ можна “домовитися”, квоти треба змінювати, а закон про мову – скасувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Борис Шефір розвінчав головний міф про Зеленського.

Також Знай.ua писав, Борис Шефір розповів про непоправну жертву Зеленського заради президентського крісла.