Команда президента Володимира Зеленського, яка розробляла його передвиборчу кампанію, стала переможцем в 7 номінаціях щорічної премії Європейської асоціації політичних консультантів (EAPC) Polaris Awards.

Це найкращий результат за кількістю перемог на одну країну за всю історію конкурсу.

Церемонія нагородження відбулася в Греції 31 травня.

"Наш Діджитал підкорив світ! Сьогодні (31 травня – ред.) ми стали абсолютними переможцями на EAPC Polaris Awards. 17 країн, 126 робіт, 7 взятих номінацій: Social Media Campaign; Best Web Video; Best Use of Negative or Contrast; Creative Use of Data / Metrics / Analytics; Best Website; Digital Campaigns; Best Use of Humor ", - повідомляється на сторінці команди Зеленського в Facebook.

"Це заслуга всієї команди і кожного людини на чолі з Володимиром Зеленським. Це велике досягнення, після якого наше життя вже ніколи не буде такою, якою вона була до початку кампанії. Далі - більше!", - відзначили в команді Зеленського.

Михайло Федоров, який відповідав в передвиборній кампанії Володимира Зеленського за Діджитал-напрямок, а згодом став позаштатним радником президента, похвалився тим, що Україна на всесвітньому конкурсі викликала фурор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

17 стран, 126 работ. Мы первые. Украина первая. 6 золотых статуэток и 1 серебренная. Абсолютный чемпион по количеству...

Geplaatst door Михаил Федоров op Vrijdag 31 mei 2019

Нагадаємо, у Зеленського анонсували створення "держави у смартфоні"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Гройсмана спробували вкрасти головну мрію Зеленського
Перший віце-прем’єр Степан Кубів заявив, що проект "держави у смартфоні", про який на форумі інтернет-діячів президент Володимир Зеленський розповів як про свою мрію, вже три роки як утілений в життя.

Також Знай.ua писав, у Зеленського відреагували на слова Шефіра про домовленості з Путіним