Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що український лідер Володимир Зеленський нічого не робить для налагодження відносини України та Росії.

Про це він сказав на одному з місцевих телеканалів.

"Зрештою це все в руках нового президента, нової влади. Якщо вони захочуть якісь кроки зробити, вони їх зроблять. Заяви, які лунають зараз з Києва, дуже суперечливі. Але дій ми поки не бачимо. Запасімося терпінням", - сказав Медведєв.

Дмитрий Медведев
Дмитрий Медведев

Окрім цього він додав, що, все залежать від України. Він наголосив, що конфлікт на Донбасі стався через українську владу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ще раз повторюю: не ми що-небудь припиняли, це все зробила українська влада. Якщо вони захочуть щось реанімувати, вони цілком здатні це зробити. Що називається, кулька зараз на їхньому боці", - заявив глава уряду РФ.

Медведєв зауважив, що вважає вибір каналів спілкування особистою справою української влади: "Які їм зручно канали, нехай такі і використовують, але виходячи із загальноприйнятої практики, завжди потрібно мати кілька каналів спілкування, і відрізати якісь канали - це недалекоглядно".

Таким чином Медведєв відповів на питання, з ким з української сторони у Москві вважають можливим розмовляти надалі.

Нагадаємо, скликати РНБО і запросити Зеленського: Гриценко терміново звернувся до Порошенка через скандальний указ Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, президент Росії Володимир Путін провів офіційну зустріч із прем'єр-міністром В'єтнаму Нгуєном Суан Фуком. Ця зустріч стала приводом для нової хвилі насмішок.

Також Знай.uа писав, Кримський міст міг злетіти на повітря за секунду: що врятувало окупантів.