Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель сказала, що раніше була серед журналістів, яких у Порошенка називали "агентами Кремля".

Журналісти запитали у неї про подальшу взаємодію Зеленського із засобами масової інформації, оскільки за президентства Порошенка з журналістами склалися такі відносини, що з одними спілкувалися адекватно, а інших називали "агентами Кремля".

"Я теж була "агентом Кремля" на колишній своїй роботі. Я маю на увазі, що я теж була в цій шкурі, коли мене називали "агентом Кремля"", - заявила Мендель.

При цьому вона зазначила, що Зеленський не ховається від ЗМІ, щотижня щось коментує на камери і намагається бути максимально відкритим.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

За словами Мендель, у Зеленського є комунікаційна команда, і пообіцяла, що на перші 100 днів роботи президента він дасть велику прес-конференцію.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський попросив СБУ показати результати роботи за останні два тижні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського відвідати США з офіційним візитом.

Також портал Знай.ua писав, що названа дата зустрічі президента України Володимира Зеленського і глави країни-агресора Володимира Путіна.