Стало відомо, що у парламент внесли проект закону про конфіскацію майна у жителів Донбасу, які отримали паспорти Російської Федерації. Відзначається, що автором проекту закону зареєстрований львівський депутат Олег Мусій.

"Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо цивільної конфіскації майна осіб - громадян України, які добровільно набули громадянство Російської Федерації і проживають в окремих районах Донецької і Луганської областей" — вказується в тексті документа, опублікованого на сайті Верховної Ради.

Олег Мусій

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський вніс у Раду закон про незаконне збагачення чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепи знову проігнорували запропоновані Зеленським законопроекти - народні обранці не проголосували за їх включення до порядку денного сесії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вніс до парламенту новий законопроект "Про цивільну конфіскацію корупційних активів осіб та поновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення".