Відомо, що 2 червня закінчилася реєстрація для всіх бажаючих балотуватися до українського парламенту за мажоритарними округами партії "Слуга народу".

Цифри дійсно вражають: - 3,5 тисячі охочих стати кандидатами в депутати в мажоритарних округах; - більше 30 000 людей виявили бажання приєднатися до команди "слуг народу". Про це повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Проте знаєте, що це досить серйозний курс і одного "я хочу бути депутатом" мало. Насамперед, ми залучаємо до діяльності партії людей компетентних і професійних. До речі, вже відмову отримали 1 тис. 265 осіб. Цінності цих людей не збігаються з цінностями партії. Більш того, після аналізу відповідних баз та реєстрів, моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти або їх компанії раніше були задіяні в корупційних схемах і скандалах.

Всі прізвища кандидатів буде оприлюднено на з'їзді політичної сили 8 червня. Зараз всі резюме кандидатів з усіма матеріалами вже вивчаються і ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, але і фахівцями HR-агентств.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Путіним: при чому тут Лукашенко.

Як повідомляв Знай.uа дефолт в Україні: Зеленський дав однозначну відповідь в Брюсселі.

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна: переговори під загрозою.