Призначений президентом Володимиром Зеленським представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі (ТКГ) Леонід Кучма запевнив, що прогрес питання обміну військовополонених буде запущений.

"Що стосується обміну військовополонених або незаконно утримуваних – я не можу сказати, що завтра буде принципове рішення, але я чітко знаю, що ці питання почнуть вирішуватися: скільки на скільки і так далі", – сказав Кучма в середу в Мінську після засідання ТКГ.

Він також додав, що на засіданні ТКГ також піднімалося питання про українських моряків, які перебувають під вартою в Росії.

"Я також впевнений, що зміни обов'язково будуть", – зазначив другий президент України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що екс-уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська буде відповідати за гуманітарні питання в Тристоронній контактній групі в Мінську.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кремлі вважають, що Кучма "авторитетний діяч", але для врегулювання конфликту на Донбасі важлива позиція Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський назвав точну дату переговорів з Росією.