Новообраний президент Володимир Зеленський заявив, що Україна буде й надалі дотримуватися своїх зобов'язань у рамках Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

"Європейська інтеграція – це в першу чергу забезпечення системних внутрішніх змін у державі та імплементація реформ і зобов'язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною і ЄС", - сказав Зеленський на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском у середу в Брюсселі.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський і глава країни-агресора Володимир Путін мають всі шанси зустрітися під час Європейських ігор-2019 в Мінську 21 червня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зустрівся з президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером. Під час переговорів вони погодили дату саміту Україна-ЄС.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський прокоментував чутки про можливий дефолт, які останнім часом нав'язливо поширюються в медіапросторі.