Українцям "привідкрили списки" партійців політичної сили колишнього президента Петра Порошенка, яку він перейменував на "Європейську солідарність" та анонсував "нові обличчя".

Лідер партії Європейська солідарність Петро Порошенко

Про це повідомляє блогер Мирослав Олешко, відомий як ревний прихильник колишнього глави держави.

"Прочитали детальніше список партії Порошенка, відібраний на "праймеріз". Нуууу... більшість з потенційних народних обранців - це рідкісний треш! Усі старі друзі і грошові мішки Порошенка підуть по мажоритарці, а до списку взяли "ідейних". І з цього списку, за рідкісним винятком, найбільш гідним був би Мирослав Олешко, якого не взяли", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Мене та моїх знайомих до праймеріз так і не допустили - не зручні. Але тепер я бачу, як були завалені талановиті хлопці та дівчата, деякі з них члени партії, які пахали на виборах як ніхто інший на результат для перемоги, в яку "вибув" - це неповага до їх роботи" вірили", - написав Олешко.

Нагадаємо, колишній президент Петро Порошенко, який балотуватиметься у Раду із оновленою партією "Європейська солідарність" і, за словами його соратників, має намір стати не депутатом, а "батьком нації".

Петро Порошенко

Про це повідомляє журналіст Української Правди із посиланням на джерела у партії колишнього гаранта.

Зазначається, що наразі достеменно невідомо, хто саме увійде до списку партії на вибори.

За словами штабістів Порошенка, екс-президент особисто відповідає за формування списку, одноосібно веде усі переговори і якщо якийсь список партії наразі і є, то про його вміст знає тільки сам Петро Олексійович.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.ua, за лічені дні до втрати повноважень президента Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.