В Держуправлінні справами розповіли журналістам з приводу ситуації з обладнанням ситуаційної кімнати Адміністрації президента України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Так, чиновники вважають, що відомості про це не підпадають під категорію публічної інформації, а відтак і під норми закону щодо доступу до неї.

Разом з тим управління пояснило, що на вимогу АП надавало "інтерактивну панель 84" на стійці (пересувну), 3 ноутбука HP ProBook 470 G5 (3KY78ES), а Управління адміністративними будинками Державного управління справами – камеру для відео-конференц-зв'язку Cisco SX20 HD", і за станом на зараз це обладнання "є в наявністі та обліковується на балансах згідно Державного управління справами та Управління адміністративними будинками Державного управління справами".

Популярні новини зараз
Українцям підвищать пенсії вже восени: хто потрапить до списку 60-річних не відпустять: нардеп пояснив, чи можуть знизити мобілізаційний вік Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський емоційно привітав з Днем журналіста.

Як повідомляв Знай.uа Кучма в Мінську озвучив вимоги Зеленського по Донбасу.

Знай.uа писав, Дантес забавно потролив монетизацію субсидій від Реви.