Перший заступник голови Верховної ради України Ірина Геращенко прокоментувала роботу нової Мінської контактної групи на передачі "Право на владу". Так, вона спробувала засудити голови контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі Леоніда Кучму за пропозицію про заборону вогню у відповідь на сході.

"Коли ми говоримо, що потрібно припинити стріляти, я хочу нагадати, що 19-й раз за цей рік було оголошено тишу. І всі ці рази вона порушувалася з боку РФ", - заявила Геращенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Геращенко, у новій контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі дуже багато вимог до України.

Популярні новини зараз
Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному "Росія здується": індійський астролог назвав місяць, коли в окупантів не залишиться сил на війну Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Крім того, перший заступник голови Верховної ради відмахнулася від на питання телеведучої Наталії Мосейчук про те, що не давало контактної групи звільняти українських військовополонених. Варто відзначити, що при президенті Порошенко переговори велися не надто успішно, і врегулювати конфлікт так і не вдалося.

Нагадаємо, сенато США розхвалив Зеленського після зустрічі.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського чітко пояснили слова Кучми про зняття блокади з Донбасу.

Також Знай.uа писав, заява Кучми з приводу перемир'я на Донбасі викликало бурхливу реакцію.