У мережі з'явилася влучна карикатура на відбір представників команди президента України Володимира Зеленського на зовнішньополітичні переговори про врегулювання ситуації на Донбасі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Низку інформаційних видань опублікували забавний діалог між президентом Білорусі Олександром Лукашенко і колишнім президентом України Леонідом Кучмою, якого повернули в Мінську групу.

"Політика, Леонід Данилович, тебе ніяк не відпускає", - каже Лукашенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За сюжетом картинки старі приятелі-президенти жартують над своїм політичним стажем.

"Як ти мене впізнав, я ж нове обличчя в політиці", - відповідає йому Кучма.

Раніше повідомлялося, що В ОБСЄ заявили, що ідея про скасування блокади ОРДЛО не належала Кучмі а бойовикам.

Питання про зняття виключно економічної блокади з окупованих територій Донбасу на засіданні в Мінську запропонував не представник України Леонід Кучма. Його підняли представники ОРДЛО. Натомість Кучма говорив про "весь комплекс кроків", пов'язаних з цим питанням. Про це в четвер повідомив журналістам у Києві спецпредставник ОБСЄ в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на сході України Мартін Сайдик.

"насправді під час дискусії в ТКГ питання про зняття виключно самої блокади був піднятий представниками ОРДО і ОРЛО і підтримано в загальній формі російською стороною", - заявив Сайдик.

Нагадаємо, Кучма несподівано відмовився від своїх переконань.

Як повідомляв Знай. ua, в ОБСЄ розповіли, кому належала ідея скасування блокади окупованого Донбасу.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського чітко пояснили слова Кучми про зняття блокади з Донбасу.