Екс-президент Грузії й колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі йде на парламентські вибори в Україні з власною партією. Вона називається "Рух нових сил".

Про це Саакашвілі повідомив у відеозвернні на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саакашвілі зазначив, що він записав це відео, аби відповісти на заклики його прихильників, аби той йшов на вибори до Верховної Ради України. Екс-президент Грузії підкреслив, що є різні проблеми щодо цього, однак він все ж вирішив йти на парламентські вибори з власною політичною силою.

Саакашвілі
Саакашвілі

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Подивившись знову на цих старих політиків, на ці старі партії, подивившись знову на ці договорняки, на те, що багато хто з них, незалежно від мого особистого ставлення, ще більше підмочив свою репутацію, ніж у них було півтора року тому, коли мене захоплювали та висилали, ми прийшли до висновку, що треба йти на вибори самостійно", - сказав він.

За словами Саакашвілі, його партія відрізняється від інших "і ідеями, і драйвом, і енергією".

"Ми не можемо йти на компроміс. Ми не можемо, як і раніше, вибирати з різних сортів, вибачте, лайна", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі, який нещодавно повернувся в Україну, додав, що підтримує ту хвилю змін, яку запустив Володимир Зеленський. Він також зауважив, що приїхав сюди "не в політичні ігри грати і за посадами ганятися".

"Щоб підтримати загальну хвилю, яка прийшла з обранням Володимира Зеленського, щоб генерувати великі ідеї, які приведуть до того, що Україна повинна зробити стрибок вперед, ... ми збираємося зараз в офісі і разом з вами будемо складати список, разом з вами будемо йти на ці вибори, разом з вами, я впевнений, будемо перемагати, якщо добре організуємося", - додав він.

РНС разом з вами йде на вибори!

РНС разом з вами йде на вибори! — РНС вместе с вами идёт на выборы!

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Zaterdag 8 juni 2019

Варто додати, що раніше мер Києві Віталій Кличко запропонував Саакашвілі очолити партію "Удар" і разом із нею йти на вибори до Верховної Ради. Однак той відмовився

Нагадаємо, що Віталій Кличко відреагував на відмову Міхеїла Саакашвілі очолити його партію "Удар".

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки Кличко кличе Саакашвілі в партію, той уплітає з незнайомкою хінкалі та хачапурі.

Також Знай.ua писав про те, що Пальчевський назвав справжню причину повернення Саакашвілі.