Посол Італії в Україні Давіде Ла Сесілія розповів про перспективи нашої країни та заявив, що Україна може стати черговим "економічним дивом".

Про це пише KyivPost.

Посол Італії звернув увагу на одну найбільших проблем в Україні, а саме погані дороги.

"Якою б фантастичною країною для візиту вона була, якби були кращі дороги", - сказав посол. Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь! "Це велика, велика країна; вдвічі більша, ніж Італія, а сполучення - це все, - додав він.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім того, Давіде Ла Сесілія повідомив, що бачить гарні перспективи України в галузі сільського господарства і Італія готова цьому сприяти.

"Ми дуже спеціалізуємося на сільськогосподарській техніці, тому ми можемо забезпечити ключове обладнання для українського сільського господарства", - зазнчив дипломат.

Також посол вірить, що наша країна все ж зможе вирватися зі злиднів та підняти економіку, оскільки ми маємо дуже перспективних спеціалістів та необхідні для цього ресурси.

"Я вважаю, що Україна - це чергове економічне диво. Це дійсно маленький Китай з точки зору ресурсів, талантів і простору", - сказав Ла Сесілія.

посол

"Наші компанії повинні мати всі можливості, щоб максимально використати той момент, коли законодавство та його впровадження почнуть цей економічний бум", - додав він.

13 червня в Римі відбудеться італійсько-український бізнес-форум, присвячений трьом секторам: енергетиці, інфраструктурі та сільському господарству.

Нагадаємо, Гройсман розповів, як хоче до парламенту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо, хто очолить всю Донеччину.